facebooklinkedin

 

Swedish
Swedish Spanish

Våra tjänster

THE MEANING OF LEADERSHIP IS....

....TO HAVE A LEADERSHIP WITH MEANING

Våra individuella träningsprogram i värderingsstyrt ledarskap riktar sig till ledare som vill ha ett mer lyssnande, dialoginriktat ledarskap än ett mer auktoritärt och allenarådande

The beauty of empowering others is that your own power is not diminished in the process.Okänd

Våra individuella träningsprogram i värderingsstyrt ledarskap riktar sig till ledare som vill ha ett mer lyssnande, dialoginriktat ledarskap än ett mer auktoritärt och allenarådande. Det övergripande målet är att skapa bestående och positiva beteendeförändringar i ledarskapet.

Ett värderingsstyrt ledarskap, handlar helt enkelt, om att att leda genom exempel:

 • Att GÖRA RÄTT saker
 • Att GÖRA PÅ RÄTT sätt
 • Att GÖRA DET BÄSTA du kan
 • Att GÖRA AV RÄTT anledning

Detta kan låta enkelt och självklart - och just därför krävs det träning och åter träning i vardagen för att i ord och handling leda genom exempel.

 • Kommer det vara utvecklande?

  Du kommer att få en tydligare självbild, skapa mycket attraktiva målbilder och dessutom ett individuellt utformat "träningsprogram" för att komma dit du vill. För att säkerställa utveckling träffas vi som minst vid fem tillfällen.
 • Kommer det vara utmanade?

  Vårt löfte till dig är att du kommer få frågor du inte vill ha. Se det du inte vill se. Du kommer gå bortom mentala hinder för vad du idag tror är möjligt.
 • Kommer det vara värt det?

  Våra unika träningsprogram för dig som ledare är något av det mest resultatskapande som du och din organisation någonsin kommer investera i.
 • Vad gör jag nu?

  Kontakt oss direkt så bokar vi upp ett första möte!

 

Samtalen med Patric utvecklade verkligen mitt ledarskap! Dessutom fick jag en större balans i mitt liv som gör att jag nu kan prioritera både lättare och bättre.VD mellanstort företag

En i alla delar utvecklande och utmanade upplevelse. Jag är mycket glad och stolt över att jag vågade påbörjade dessa samtal. Effekten har verkligen överträffat alla mina förväntningar.HR Chef

 

Kontakta oss

Besöksadress: Cylindervägen 18, plan 8, Nacka Strand, Sweden
Tel: +46 (0)709 - 360 086
E-post: