När:
oktober 2, 2020 kl. 08:00 – 09:00
2020-10-02T08:00:00+02:00
2020-10-02T09:00:00+02:00
Var:
Via Zoom
Pris:
Gratis
Kontakt:
Patric Orjala
+46709360086
Webinarium – En introduktion till hur du kan leda dig själv och andra i en tid av stor osäkerhet - 2020-10-02 @ Via Zoom

Webinarium – En introduktion till hur du kan leda dig själv och andra i en tid av stor osäkerhet

I tider av markanta förändringar och stor osäkerhet ställs allt högre krav på det meningsfulla ledarskapet som får dig som ledare, och ditt team, att prestera och må bra – samtidigt!

Avsaknad av gamla rutiner och sociala kontakter kan snabbt skapa en psykosocial ohälsa i form av ökad oro samt minskad motivation, energi och fokus hos såväl ledare som medarbetare.

Vi på Orjala är övertygade om att det i tider av stora förändringar finns stora möjligheter till meningsfull utveckling för såväl individ, team och organisation. Vi erbjuder några av Sveriges mest utmanande och utvecklande utbildningar i det meningsfulla ledarskapet.

Här bjuder vi på ett webinarium där Patric Orjala, en av Sveriges mest erfarna coach och ledartränare, ger dig en inblick i några av Orjalas olika utbildningar och hur de kan utveckla ditt ledarskap till din nästa nivå, speciellt i tiden av stor oro.

Några nyckelfrågor att, varsamt och nyfiket, ställa till dig själv och ditt team redan innan webinariet kan vara:

  • HUR påverkas jag, och mitt team, av dessa nya förutsättningar idag?
  • HUR vill jag, och mitt team, påverkas av dessa nya förutsättningar?
  • PÅ VILKET SÄTT kan jag och mitt team, använda dessa nya förutsättningar till att utveckla vårt arbetssätt och samverkan till att fungera än bättre?

Plats:
Webinariet genomförs via Zoom. Inbjudningslänk fås efter anmälan nedan.

Investering:
Deltagande är kostnadsfritt.

Anmälan:
Klicka på “Läs mer” här under.

Anmälan stängs den 1 oktober 2020

Pin It on Pinterest

Share This