Vi är stolta över att kunna presentera vår nya hemsida som du är varmt välkommen att besöka. Intentionen är att, utöver att ge information om våra kommande utbildningar och de tjänster vi har, löpande ge dig inspiration och tankar till att utvecklas i att utvecklas!

Orjalas tankar kommer att utforska mängder av områden i vår strävan att bidra till att människor kan gå bortom sina mentala hinder för vad de idag tror är möjligt. Om du är fortsatt nyfiken är du varmt välkommen att följa Orjalas tankar på vår hemsida, LinkedIn eller Facebook. Du är får mer än gärna kommentera och bidra med dina tankar och reflektioner om det som Orjala skriver om. Känns det meningsfullt så skicka gärna våra tankar vidare i ditt nätverk. Jag tänker, om en till synes relativt medioker tanke, kanske från Orjalas tankar, som föder en meningsfull tanke hos dig, då är det ju meningsfullt att fortsätta dela tankar med varandra.

Patric Orjala i mars 2018

Pin It on Pinterest

Share This