Tidigt imorse valde jag att förlänga hundpromenaden och ta en extra sväng ut i skogen. Jag var nyfiken och ville upptäcka lite vårtecken i naturen.

Till min stora glädje var omgivningen full av vårtecken som alla andades livslust och livsglädje. Hackspetten hackade på ett träd så att det ekade i skogen, fåglarna höll på att sjunga upp sig i gryningen, marken tinade upp och mängder av små, små livstecken i naturen.

Prick där och då slog det mig den livslust och livsglädje som jag möttes av från min omgivning, naturen, hade börjat smitta av sig på mig. Jag blev åter påmind om hur kraftfullt fokus och tillstånd är. Det man lägger fokus på växer!

Min tanke som jag gärna vill dela med mig av är:
Tänk om jag idag kan lägga fokus på mina inre vårtecken, livslust och livsglädje. Vad kan jag göra idag, som redan är planerat, för att upptäcka mina inre vårtecken. Tänk om, när, jag får mer och mer kontakt med dessa kanske mitt tillstånd även smittar min omgivning, de som jag idag ska möta under arbetsdagen och även min familj.

Nu har jag en spännande vårdag att uppleva och skapa tillsammans med de jag möter.

Hoppas att även din dag blir en meningsfull dag i ditt liv.

Patric Orjala  april 2018

Pin It on Pinterest

Share This