“Vision without action is merely a dream.
Action without vision just passes time.
Vision with action can change the world.”

Jag har ofta med mig detta citat i min professionella och personliga vardag – Vision with action can change the world  – tänk om en liten handling som är starkt kopplad till din passion i nuet och din vision för framtiden verkligen kan göra en skillnad i världen, i vart fall i din värld! (Som är en del av hela världen ?)

Jag har den enorma förmånen att arbeta med det meningsfulla ledarskapet – att träna och utbilda individer och team i att GÖRA så att de, och viktiga människor omkring dem, prestera och mår bra samtidigt!

Ett av de största hindren för förändring (change) är vår egen vanans makt. Jag har under åren imponerats av människors inneboende förmåga att skapa nya vanor och verkligen GÖRA det som är meningsfullt för dem i vardagen. Min fasta övertygelse är att förmågan finns hos ALLA människor. Det gäller att locka fram den hos oss själv och då kan vi även göra det hos andra! Min konklusion är att det absolut bästa sättet att skaffa nya vanor, kanske rent av det enda sättet, är att GÖRA något litet, lite annorlunda. Under 2020 kommer jag fortsätta utforska vanans makt och kommer löpande dela med mig av mina tankar och erfarenheter här på hemsidan, LinkedIn och Facebook. Hoppas du hänger med! Kommentera och dela gärna det som inspirerar eller irriterar dig!

Tack för att du orkat läsa hela mitt inlägg, som belöning får du nu frågan: Baserat på innehållet i detta inlägg, vad kan du GÖRA redan idag, som ett litet ”myrsteg”, för att skapa en ny meningsfull vana i ditt liv?

Kommentera gärna här  eller i ett mail direkt till mig, patric@orjala.se. Att få ta del av människors små steg mot ett än mer meningsfullt nu, är en del av det fantastiska med att få arbeta med min passion ”Att få människor att prestera och må bra samtidigt”.

Önskar dig en fin start på det nya året!

Patric Orjala
Internationell Coach- och ledartränare | Internationellt Certifierad Mental tränare | Certifierad tränare Extended DISC | Certifying partner of International Coaching Institute, ICI

Pin It on Pinterest

Share This