Tänk vilken enorm professionell och personligt utveckling en kombination av mod, nyfikenhet, engagemang och närvaro kan bidra med!

Som coachtränare vill jag verkligen rikta ett stort tack till de fokuspersonerna som var med under modul 4 av 6 i den Internationella Coachcertifiering. En modul dedikerad att ”träna på riktigt” genom att coacha fokuspersoner som mina deltagare aldrig träffat, och dessutom med kurskollegor som observatörer. Fullt fokus på att lära genom att göra – ett sätt att lära som kräver mod, nyfikenhet, närvaro och fokus!

Eller som en av deltagarna uttryckte det som avrundning på moduldagarna:
”Tänk vad värdefullt det är själv utvecklas professionellt och personligt genom att utveckla andra!”

Som coachtränare kan inte tänka mig något mer utvecklande och meningsfullt än att få följa utvecklingen av det meningsfulla ledarskapet hos deltagarna under de dryga sex månaderna som den Internationella Coachcertifieringen håller på. Som tur är så startar den Internationella Coachcertifieringen med modul 1 redan den 14 -15 oktober. 2 platser kvar!

Pin It on Pinterest

Share This