💡Att lära genom att göra💡 –
Har precis avslutat modul 4 i den internationella coachcertifieringen. Jag är så otroligt tacksam att få vara en del av mina deltagares utveckling. De är alla levande bevis på att vilken kraft det ligger i att lära genom att göra.

Tänk om vi människor är fördesignade att på djupet lära något meningsfullt och användbart av allt som vi gör, inte bara under en utbildning utan av det vi gör i livet i stort.

Track your learning while you are learning – att ha detta som fokus är ett mycket utvecklande och inspirerande förhållningssätt. Speciellt när vi reflekterar, medvetengör, vårt lärande så nära inpå den egna erfarenheten/upplevelsen som möjligt.

Så vad har du lärt under denna fredag som du har meningsfull nytta av redan nu i helgen?

Pin It on Pinterest

Share This