röster från kunder

 

Så här säger våra kunder

Roger Blomstrand

"I min karriär som ledare under många år är utbildningen till certifierad coach den utbildning som jag värdesätter allra mest. Jag utvecklades inte bara som ledare utan även som människa. Nu ser jag fram emot nästa steg i min utveckling, den kommande team-coach utbildningen."

Roger Blomstrand, Scandinavian Head of Retail Sales and Operations, OK-Q8 AB, Q8 Danmark A/S

”Orjala erbjuder är en fantastisk möjlighet för oss på Futebol dá força att kunna erbjuda våra medarbetare att bli certifierade coacher. Jag har själv gått utbildningen, och det påverkade mig mycket. Det har varit avgörande för min personliga utveckling, och mitt ledarskap. Jag kan verkligen rekommendera den Internationella Certifieringen i coach- och ledarkompetenser för dig som på djupet vill förstå hur du kan leda människor och få dem att utvecklas - inklusive dig själv!”

Cecilia Safaee, grundare av Futebol dá força http://www.futeboldaforca.com/

"Jag har gått individuell ledarcoaching hos Patric Orjala vid flera tillfällen under åren. Patric har hjälpt mig gå igenom livskriser och jobbkriser. Jag har lärt mig hantera sömnlösa nätter och få kontroll på mina tankar. Genom våra samtal har jag stärkt mig som person och jag är oerhört tacksam för de ”verktyg” jag fått av Patric. Jag kan varmt rekommendera individuell ledarcoaching, både för att, som chef, stärka en ledningsgrupp och för att stärka en själv."

Filippos Kalfas, Avdelningschef, Svevia

Anders Blomstedt

"Mina tankar om coachträningen: Kraftfull och mycket användbar: jag har fått verktyg, struktur och förhållningssätt för att få saker att hända i de team jag jobbar med. Det är ett utvecklande, intensivt och klart utmanande program med fokus på att göra, i verkliga situationer - träna på riktigt. Du blir redo att direkt börja använda det på ”hemmaplan”. Får inte glömma att det är galet roligt också, trots känslan av att ha passerat en köttkvarn efter varje modul är det svårt att inte se fram emot nästa."

Anders Blomstedt Projektledare, Sales Operations PostNord Sverige AB

”Om du är beredd att utmana dig själv och ta dig till en ny nivå som coach kan jag varmt rekommendera Advanced Coaching Skills.
Patric kan verkligen få människor att växa och hitta nya vägar."

Sara Holmgren, People Insight

Sara Kremsl

"Denna utbildning ger fördjupade kunskaper och ytterligare övningar och verktyg att använda vid coaching.
Deltagarna är alla erfarna och tidigare certifierade coacher som jobbar som coacher, ledare, säljare, kommunikatörer eller liknande.
Detta gör att man får extra bra utbyte av erfarenheter och insikter från varandra. De diskussioner som blir med ett gäng erfarna coacher är mycket intressanta och meningsfulla.
Mycket givande utbildning och för de som inte utbildat sig på ett tag i ämnet kan det vara en extra värdefull uppdatering av innehållet i coachprocessen och verktyg."

Sara Kremsl, ICI-certifierad coach och ledarskapsutvecklare på Keep On Developing

Jenny Grönvall

"Jag anmälde mig till en utbildning i ledarskap men fick så mycket mer! Jag fick personlig utveckling, ett helt nytt karriärmål och nya vänner som brinner för samma frågor som jag själv. Den bästa utbildning jag någonsin gått."

Jenny Grönvall Wigle, Fryshuset

"Jag delar faktiskt in mitt liv före och efter certifieringen som Coach - så omvälvande och utvecklande är den process man genomgår. Jag rekommenderar utbildningen starkt till alla som är beredda att utmana sig själv och sina invanda sanningar."

Lena Einarsson, Vattenfall AB

intresserad? Prata med oss!

Telefon

+46 709 - 360 086

Hitta hit

v

Kontakt

Besöksadress

Orjala
Cylindervägen 18, plan 8
131 52  Nacka Strand

Postadress

Orjala & Partners AB
Box 1113
131 26 Nacka Strand

l

Orjalas Nyhetsbrev

Följ Oss

Pin It on Pinterest

Share This