Orjala Leadership har din säkerhet i fokus och vi genomför alla våra uppdrag och utbildningar i enlighet med myndigheternas rekommendationer. Vi har tagit alla tänkbara åtgärder för att underlätta fokus på lärande och utveckling under rådande omständigheter. 

utveckla dig och din organisation  i
det meningsfulla  ledarskapet!

Orjala Leaderships vision är att bidra till en bättre värld genom att träna och utbilda ledare och team i det meningsfulla ledarskapet som får människor att göra meningsfulla prestationer och mår bra – samtidigt.

Huvudkompetenser i det meningsfulla ledarskapet:
· Tillit, att skapa en arena av tillit i samtalet som möjliggör än mer meningsfull utveckling.
· Närvaro, att vara såväl fysiskt som mentalt helt närvarande i samtalet.
· Tillstånd, ditt medvetna, och omedvetna, emotionella tillstånd smittar din omgivning.
· Lyssnande, att lyssna in såväl verbal som icke verbal kommunikation.
· Frågor, att ställa utforskande och lärande frågor (och lyssna på svaren, se punkten ovan 😉).

Vi på Orjala Leadership är övertygade om att möjligheterna till meningsfull utveckling för dig som individ, ditt team och din organisation finns här och nu.

Vill du veta mer om hur det meningsfulla ledarskapet kan utveckla dig och din organisation kan vi varmt rekommendera våra kostnadsfria webbinarier, varje fredag mellan kl. 08:15-08:45. Mer info och anmälan här.

Kostnadsfritt webbinarium fredagar kl 0815 - 0845

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Vill du bli internationellt certifierad i coach- och ledarkompetenser?

Orjala Leadership erbjuder en av Sveriges mest utvecklande och meningsfulla coach- och ledarutbildningar:

Den internationella coachcertifieringen.

HUR vill du utveckla dig och din organisation?

Orjala erbjuder några av Sveriges mest meningsfulla utvecklingsinsatser för ledare och ledningsgrupper. Skapar en kultur där människor gör meningsfulla prestationer – och mår bra samtidigt!

Patric Orjala

Din huvudtränare är Patric Orjala, internationellt Certificerad ICI Master Tränare. Han är en av Sveriges mest erfarna internationella coach- och ledartränare.

Patric OrjalaPatric Orjala

Patric Orjala är en mycket erfaren ledarcoach och en av Sveriges mest erfarna Internationella Coach- och ledartränare. Hans passion är att träna och utbilda i det meningsfulla ledarskapet, att få dig, och ditt team, att prestera och må bra – samtidigt!

Med sin aldrig sinande nyfikenhet, energi och långa erfarenhet åstadkommer han bestående förändring hos sina kunder och deltagare. Att vilja förändra – och att våga förändras är viktigt för utveckling av människor. Med sitt kraftfulla budskap, tro på förmågan, och en coachande stil utmanar Patric dig till att komma till din nästa nivå.

Ett citat som under alla år och fortfarande inspirerar Patric i hans vardag:

“Vision without action is merely a dream.
Action without vision just passes time.
Vision with action can change the world.”

Utbildade coacher

Ideella ledare utbildade

Startade verksamheten

Så här säger några av våra kunder

Numera arbetar jag mer eller mindre med saker jag brinner för. Stämmer det jag ska göra inte överens med mina värderingar, så blir det ju sällan bra, varken för mig eller arbetsgivaren. Träffade för en tid sedan Patric Orjala och berättade just detta för honom och sa ”Detta är ditt fel” med ett leende.

Jag certifierade mig som Internationell coach för många år sedan hos Patric. Det förändrade hela mitt liv till det bättre. På ALLA plan. Kanske borde du också ta denna resa med Patric Orjala?

Dani Dawoodson, Senior Program manager på Täby kommun

”En fantastiskt utvecklande kurs, över mina högt ställda förväntningar. Nyttiga kunskaper och färdigheter både privat och professionellt!”
Lars Lindgren, HR personalstrateg, Miljöförvaltningen, Stockholm Stad

Lars Lindgren, HR personalstrateg, Miljöförvaltningen, Stockholm Stad

"Inte bara en utbildning utan något mycket mera. En resa som lärde mig mycket om mig själv som chef och ledare, hur jag vill vara och vad jag vill stå för. Coachutbildningen skapade för mig som chef en trygg plattform som vilar på värderingar och trovärdighet. Idag känner jag ett lugn och en trygghet i mitt ledarskap vilket påverkar mina medarbetare i positiv riktning."

Pia Källqvist, VD Hencol AB

Kontor

Telefon

+46 709 - 360 086

Hitta hit

Besöksadress

Orjala
Cylindervägen 18, plan 8
131 52  Nacka Strand

Postadress

Orjala & Partners AB
Box 1113
131 26 Nacka Strand

l

Orjalas Nyhetsbrev

Följ Oss

Pin It on Pinterest

Dela denna sida

Dela detta med dina vänner!