Orjala har din säkerhet i fokus och följer noggrant myndigheternas rekommendationer. Vi har tagit alla tänkbara åtgärder för att underlätta fokus på lärande och utveckling under rådande omständigheter.  situation

Som coachtränare tycker jag att det är otroligt spännande och härligt att nu kunna erbjuda den Internationella Coachcertifieringen som hybridutbildning, en mix av deltagare som är med på plats och som är med digitalt. I skrivande stund genomförs den internationella coachcertifieringen helt digitalt då de aktuella tiderna kräver att vi alla tar det ansvaret.

Jag är både stolt och otroligt glad över den bekräftelse jag nu får av mina deltagarna – min metodik, experimentiell-action-learning, är lika meningsfull och utvecklande för deltagarna som är med IRL och digitalt samt helt digitalt.

utveckla dig och din organisation  i
det meningsfulla  ledarskapet!

I tider av markanta förändringar och stor osäkerhet ställs vi alla inför helt andra förutsättningar än normalt.

Frågan är inte OM vi påverkas av de nya förutsättningar och den medföljande osäkerheten utan HUR jag, och mitt team, påverkas.

Några nyckelfrågor att, varsamt och nyfiket, ställa till dig själv och ditt team:

  • HUR påverkas jag, och mitt team, av dessa nya förutsättningar idag?
  • HUR vill jag, och mitt team, påverkas av dessa nya förutsättningar?
  • PÅ VILKET SÄTT kan jag och mitt team, använda dessa nya förutsättningar till att utveckla vårt arbetssätt och samverkan till att fungera än bättre?

Vi på Orjala är övertygade om att möjligheterna till meningsfull utveckling för dig som individ, ditt team och din organisation finns här och nu.

Vill du bli internationellt certifierad i coach- och ledarkompetenser?

Orjala erbjuder en av Sveriges mest utvecklande och meningsfulla ledarutbildningar, den internationella certifieringen i coach- och ledarkompetenser.

HUR vill du utveckla dig och din organisation?

Orjala erbjuder några av Sveriges mest meningsfulla utvecklingsinsatser för ledare och ledningsgrupper. Skapar en kultur där människor gör meningsfulla prestationer – och mår bra samtidigt!

Patric Orjala

Din huvudtränare är Patric Orjala, internationellt Certificerad ICI Master Tränare. Han är en av Sveriges mest erfarna internationella coach- och ledartränare.

Patric OrjalaPatric Orjala

Din huvudtränare är Patric Orjala, internationellt Certificerad ICI Master Tränare. Han är en av Sveriges mest erfarna internationella coach- och ledartränare. Ett citat som under alla år och fortfarande inspirerar Patric i hans vardag:

“Vision without action is merely a dream.
Action without vision just passes time.
Vision with action can change the world.”

Utbildade coacher

Ideella ledare utbildade

Startade verksamheten

Så här säger några av våra kunder

Numera arbetar jag mer eller mindre med saker jag brinner för. Stämmer det jag ska göra inte överens med mina värderingar, så blir det ju sällan bra, varken för mig eller arbetsgivaren. Träffade för en tid sedan Patric Orjala och berättade just detta för honom och sa ”Detta är ditt fel” med ett leende.

Jag certifierade mig som Internationell coach för många år sedan hos Patric. Det förändrade hela mitt liv till det bättre. På ALLA plan. Kanske borde du också ta denna resa med Patric Orjala?

Dani Dawoodson, Senior Program manager på Täby kommun

”En fantastiskt utvecklande kurs, över mina högt ställda förväntningar. Nyttiga kunskaper och färdigheter både privat och professionellt!”
Lars Lindgren, HR personalstrateg, Miljöförvaltningen, Stockholm Stad

Lars Lindgren, HR personalstrateg, Miljöförvaltningen, Stockholm Stad

"Den bästa ledarskapsutbildning jag har gått! Som ledare har jag flyttat fokus från mig själv som problemlösare till att få medarbetarna att själva komma fram till de effektivaste lösningarna och samtidigt växa med uppgiften.”
Torbjörn Enström, VD Nublis och CFO for hire, fd Administrativ chef, Fryshuset

Torbjörn Enström, VD Nublis och CFO for hire

Kontor

Telefon

+46 709 - 360 086

Hitta hit

Besöksadress

Orjala
Cylindervägen 18, plan 8
131 52  Nacka Strand

Postadress

Orjala & Partners AB
Box 1113
131 26 Nacka Strand

l

Orjalas Nyhetsbrev

Följ Oss

Pin It on Pinterest

Dela denna sida

Dela detta med dina vänner!