Orjala UTVECKLAR LEDARE i att utvecklas

Meningsfullt ledarskap innebär att ledare och ledningsgrupper leder, sig själva och andra, genom tillit istället för kontroll. De går bortom sina mentala hinder för vad de idag tror är möjligt. Det skapar en kultur där människor gör meningsfulla prestationer och mår bra – samtidigt!

Vill du bli internationellt certifierad i coach- och ledarkompetenser?

Orjala erbjuder en av Sveriges mest utvecklande och meningsfulla ledarutbildningar, den internationella certifieringen i coach- och ledarkompetenser.

HUR vill du utveckla dig och din organisation?

Orjala erbjuder några av Sveriges mest meningsfulla utvecklingsinsatser för ledare och ledningsgrupper. Skapar en kultur där människor gör meningsfulla prestationer – och mår bra samtidigt!

Patric Orjala

Din huvudtränare är Patric Orjala, internationellt Certificerad ICI Master Tränare. Han är en av Sveriges mest erfarna internationella coach- och ledartränare.

Patric OrjalaPatric Orjala

Din huvudtränare är Patric Orjala, internationellt Certificerad ICI Master Tränare. Han är en av Sveriges mest erfarna internationella coach- och ledartränare. Ett citat som under alla år och fortfarande inspirerar Patric i hans vardag:

”Vision without action is merely a dream.
Action without vision just passes time.
Vision with action can change the world.”

Utbildade coacher

Ideella ledare utbildade

Startade verksamheten

Så här säger några av våra kunder

”En fantastiskt utvecklande kurs, över mina högt ställda förväntningar. Nyttiga kunskaper och färdigheter både privat och professionellt!”
Lars Lindgren, HR personalstrateg, Miljöförvaltningen, Stockholm Stad

Lars Lindgren, HR personalstrateg, Miljöförvaltningen, Stockholm Stad

"Den bästa ledarskapsutbildning jag har gått! Som ledare har jag flyttat fokus från mig själv som problemlösare till att få medarbetarna att själva komma fram till de effektivaste lösningarna och samtidigt växa med uppgiften.”
Torbjörn Enström, VD Nublis och CFO for hire, fd Administrativ chef, Fryshuset

Torbjörn Enström, VD Nublis och CFO for hire

"Inte bara en utbildning utan något mycket mera. En resa som lärde mig mycket om mig själv som chef och ledare, hur jag vill vara och vad jag vill stå för. Coachutbildningen skapade för mig som chef en trygg plattform som vilar på värderingar och trovärdighet. Idag känner jag ett lugn och en trygghet i mitt ledarskap vilket påverkar mina medarbetare i positiv riktning."

Pia Källqvist, VD Hencol AB

Kontor

Telefon

+46 709 - 360 086

Hitta hit

v

Kontakt

Besöksadress

Orjala
Cylindervägen 18, plan 8
131 52  Nacka Strand

Postadress

Orjala & Partners AB
Box 1113
131 26 Nacka Strand

l

Orjalas Nyhetsbrev

Följ Oss

Pin It on Pinterest

Dela denna sida

Dela detta med dina vänner!