Orjala UTVECKLAR LEDARE i att utvecklas

Medvetet värderingsstyrda ledare och ledningsgrupper leder, sig själva och andra, genom tillit istället för kontroll. De går bortom sina mentala hinder för vad de idag tror är möjligt. Det skapar en kultur där människor gör meningsfulla prestationer och mår bra – samtidigt!

Vill du bli internationellt certifierad i coach- och ledarkompetenser?

Orjala erbjuder en av Sveriges mest utvecklande och utmanande ledarutbildningar, den internationella certifieringen i coach- och ledarkompetenser.

HUR vill du utveckla dig och din organisation?

Orjala erbjuder några av Sveriges mest utmanande utvecklingsinsatser för ledare och ledningsgrupper. Skapar en kultur där människor gör meningsfulla prestationer – och mår bra samtidigt!

Patric Orjala

Din huvudtränare är Patric Orjala, internationellt Certificerad ICI Master Tränare. Han är en av Sveriges mest erfarna internationella coach- och ledartränare.

Patric OrjalaPatric Orjala

Din huvudtränare är Patric Orjala, internationellt Certificerad ICI Master Tränare. Han är en av Sveriges mest erfarna internationella coach- och ledartränare. Ett citat som under alla år och fortfarande inspirerar Patric i hans vardag:

”Vision without action is merely a dream.
Action without vision just passes time.
Vision with action can change the world.”

Utbildade coacher

Ideella ledare utbildade

Startade verksamheten

Så här säger några av våra kunder

Roger Blomstrand

"I min karriär som ledare under många år är utbildningen till certifierad coach den utbildning som jag värdesätter allra mest. Jag utvecklades inte bara som ledare utan även som människa. Nu ser jag fram emot nästa steg i min utveckling, den kommande team-coach utbildningen."

Roger Blomstrand, Scandinavian Head of Retail Sales and Operations, OK-Q8 AB, Q8 Danmark A/S

”Orjala erbjuder är en fantastisk möjlighet för oss på Futebol dá força att kunna erbjuda våra medarbetare att bli certifierade coacher. Jag har själv gått utbildningen, och det påverkade mig mycket. Det har varit avgörande för min personliga utveckling, och mitt ledarskap. Jag kan verkligen rekommendera den Internationella Certifieringen i coach- och ledarkompetenser för dig som på djupet vill förstå hur du kan leda människor och få dem att utvecklas - inklusive dig själv!”

Cecilia Safaee, grundare av Futebol dá força http://www.futeboldaforca.com/

"Jag har gått individuell ledarcoaching hos Patric Orjala vid flera tillfällen under åren. Patric har hjälpt mig gå igenom livskriser och jobbkriser. Jag har lärt mig hantera sömnlösa nätter och få kontroll på mina tankar. Genom våra samtal har jag stärkt mig som person och jag är oerhört tacksam för de ”verktyg” jag fått av Patric. Jag kan varmt rekommendera individuell ledarcoaching, både för att, som chef, stärka en ledningsgrupp och för att stärka en själv."

Filippos Kalfas, Avdelningschef, Svevia

Kontor

Telefon

+46 709 - 360 086

Hitta hit

v

Kontakt

Besöksadress

Orjala
Cylindervägen 18, plan 8
131 52  Nacka Strand

Postadress

Orjala & Partners AB
Box 1113
131 26 Nacka Strand

l

Orjalas Nyhetsbrev

Följ Oss

Pin It on Pinterest

Dela denna sida

Dela detta med dina vänner!