Individuell
ledarträning 

Träning för att i vardagen kunna leda genom exempel med ord och handling

Leda genom Exempel

Våra individuella träningsprogram i värderingsstyrt ledarskap riktar sig till ledare som vill ha ett mer lyssnande, dialoginriktat ledarskap än ett mer auktoritärt och allenarådande. Det övergripande målet är att skapa bestående och positiva beteendeförändringar i ledarskapet.

Kommer det att vara utvecklande?

Du kommer att få en tydligare självbild, skapa mycket attraktiva målbilder och dessutom ett individuellt utformat “träningsprogram” för att komma dit du vill. För att säkerställa utveckling träffas vi som minst vid fem tillfällen.

Kommer det att vara utmanande?

Vårt löfte till dig är att du kommer få frågor du inte vill ha. Se det du inte vill se. Du kommer gå bortom mentala hinder för vad du idag tror är möjligt.

Kommer det att vara värt det?

Våra unika träningsprogram för dig som ledare är något av det mest resultatskapande som du och din organisation någonsin kommer investera i.

vad gör jag nu?

Kontakta oss direkt så bokar vi upp ett första möte!

Du kommer att tränas i meningsfullt ledarskap:

Våra tjänster

Så här säger våra kunder om denna tjänst

"Jag har gått individuell ledarcoaching hos Patric Orjala vid flera tillfällen under åren. Patric har hjälpt mig gå igenom livskriser och jobbkriser. Jag har lärt mig hantera sömnlösa nätter och få kontroll på mina tankar. Genom våra samtal har jag stärkt mig som person och jag är oerhört tacksam för de ”verktyg” jag fått av Patric. Jag kan varmt rekommendera individuell ledarcoaching, både för att, som chef, stärka en ledningsgrupp och för att stärka en själv."

Filippos Kalfas, Avdelningschef, Svevia

Telefon

+46 709 - 360 086

Hitta hit

Besöksadress

Orjala
Cylindervägen 18, plan 8
131 52  Nacka Strand

Postadress

Orjala & Partners AB
Box 1113
131 26 Nacka Strand

l

Orjalas Nyhetsbrev

Följ Oss

Pin It on Pinterest

Share This