Individuell
ledarcoaching 

Att AGERA så att du och ditt team kan prestera och må bra samtidigt!

Leda genom Exempel

Våra individuella träningsprogram i det meningsfulla ledarskapet riktar sig till ledare som vill ha ett mer lyssnande, dialoginriktat ledarskap än ett mer auktoritärt och allenarådande. Att som ledare kunna agera så att du själv och ditt team kan prestera och må bra samtidigt!

Det övergripande målet är att skapa bestående och positiva beteendeförändringar i ditt ledarskap.

Kommer det att vara utvecklande?

Du kommer att få en tydligare självbild, skapa mycket attraktiva målbilder och dessutom ett individuellt utformat “träningsprogram” för att komma dit du vill. 

Kommer det att vara utmanande?

Vårt löfte till dig är att du kommer få frågor du inte vill ha. Se det du inte vill se. Du kommer gå bortom mentala hinder för vad du idag tror är möjligt.

Kommer det att vara MENINGSFULLt?

Orjala Leaderships individuella ledarcoaching:

  • Skapar ökad medvetenhet, förstärker val och leder till meningsfulla och varaktiga förändringar.
  • Får dig att gå förbi dina mentala hinder för vad du idag tror är möjligt.
  • Skapar en arena för att lära snarare än att lära ut.
  • Tränar dig i det meningsfulla ledarskapet – att i din ledarroll agera så att du och ditt team kan prestera och må bra samtidigt!

Våra unika träningsprogram för dig som ledare är något av det mest resultatskapande som du och din organisation någonsin kommer investera i.

 

Hur är upplägget?

Detta är ett individuellt utformat ledarutvecklingsprogram som löper under 3 månader, 6 månader eller 9 månader. Du väljer den tidsperiod som känns mest lämplig för just dig. Möjlighet till förlängning gäller för samtliga tidsperioder.

 

  • Ledaren och coachen träffas via fysiska och/eller digitala möten.
  • Ledaren och coachen skapar tillsammans det upplägget som passar ledarens individuella utvecklingsbehov bäst.

vad gör jag nu?

Kontakta oss direkt alternativt klicka här för att välja den tid som passar dig för ett första avstämningsmöte med Patric Orjala

Du kommer att tränas i det meningsfulla ledarskapet  – att som ledare AGERA så att du och ditt team kan prestera och  må bra samtidigt!

Våra tjänster

Så här säger våra kunder om denna tjänst

"Jag har gått individuell ledarcoaching hos Patric Orjala vid flera tillfällen under åren. Patric har hjälpt mig gå igenom livskriser och jobbkriser. Jag har lärt mig hantera sömnlösa nätter och få kontroll på mina tankar. Genom våra samtal har jag stärkt mig som person och jag är oerhört tacksam för de ”verktyg” jag fått av Patric. Jag kan varmt rekommendera individuell ledarcoaching, både för att, som chef, stärka en ledningsgrupp och för att stärka en själv."

Filippos Kalfas, Avdelningschef, Svevia

Telefon

+46 709 - 360 086

Hitta hit

Besöksadress

Orjala
Cylindervägen 18, plan 8
131 52  Nacka Strand

Postadress

Orjala & Partners AB
Box 1113
131 26 Nacka Strand

l

Orjalas Nyhetsbrev

Följ Oss

Pin It on Pinterest

Share This