Seminarier

ENDAGSUTBILDNINGAR

Att leda dig själv och andra i en tid av stor osäkerhet

I tider av markanta förändringar och stor osäkerhet ställs allt högre krav på det meningsfulla ledarskapet som får dig som ledare, och ditt team, att prestera och må bra – samtidigt!

Avsaknad av gamla rutiner och sociala kontakter kan snabbt skapa en psykosocial ohälsa i form av ökad oro samt minskad motivation, energi och fokus hos såväl ledare som medarbetare.

Vi på Orjala är övertygade om att det i tider av stora förändringar finns stora möjligheter till meningsfull utveckling för såväl individ, team och organisation.

Starta hösten med några av Sveriges mest utmanande och utvecklande endagsutbildningar i det meningsfulla ledarskapet. Du kommer utbildas/tränas i att få dig själv, och ditt team, att prestera och må bra – samtidigt!

Våra utbildningar riktar sig till arbetsgivare som vill fortsätta skapa en meningsfull, attraktiv och hållbar företagskultur i tider av stora förändringar och i en av markant ökning av psykosocial ohälsa.

“Det enda som är värre än att utbilda sin personal och sedan förlora den är att inte utbilda den och behålla den.” Insiktsfull företagsledare

 

HÖSTENS
tillfällen

Detta är inga klassiska endagsutbildningar utan praktisk träning i det meningsfulla ledarskapet, där du som ledare kommer göra skillnad redan dagen efter – det är vårt löfte till dig. 

I dessa tider när tid är en bristvara har vi skapat endagsutbildningar och även lagt till fler tillfällen, då vi dessutom har mindre grupper än vanligt nu max 8 deltagare.

Vilken/vilka av våra endagsutbildningar passar dig bäst? Vi finns i Stockholm, Malmö och Göteborg.
För att läsa mer och för att anmäla, klicka på titeln eller plus-tecknet.

Så här säger våra kunder om denna tjänst

Telefon

+46 709 - 360 086

Hitta hit

Besöksadress

Orjala
Cylindervägen 18, plan 8
131 52  Nacka Strand

Postadress

Orjala & Partners AB
Box 1113
131 26 Nacka Strand

l

Orjalas Nyhetsbrev

Följ Oss

Pin It on Pinterest

Share This