Våra  Utbildningar

Gå bortom dina mentala hinder för vad du idag tror är möjligt.

Kvalitet på hög nivå

Vi erbjuder några av Sveriges mest utmanande och utvecklande coach- och ledarutbildningar.
Vi certifierar även i Extended DISC – ett av världens mest använda beteende- och kommunikationsverktyg

Vill du ?

Certifiera och utveckla dig i några av världens mest effektiva, utvecklande, utmanande metoder, verktyg och processer inom värderingsstyrt och coachande ledarskap?

Få kompetenser som utvecklar dig professionellt och personligt?

vågar du ?

Kraven på dig är enkla: Du har en stark vilja och nyfikenhet att utveckla dig själv och andra. Vi ”utsätter dig för experimentiell-action-learning”. Det är vansinnigt inspirerande!

“Mod är inte att inte vara rädd. Mod är att vara rädd och göra det ändå.”
Astrid Lindgren

Vilka deltar i utbildningarna ?

Ledare, coacher, konsulter och HR-chefer som vill få gedigen kunskap och djup kompetens i att coacha sig själv och andra till bättre resultat och balans i livet.

Ingen tid att utbilda dig ?

Då fortsätter du på samma sätt som du gör nu – och med samma resultat som du har nu.

“Det enda som är värre än att utbilda sin personal och sedan förlora den är att inte utbilda den och behålla den.”

Insiktsfull företagsledare

Kvalitetssäkrade utbildningar

Orjala  utbildningar i coachande ledarskap är för dig som vill få coachkompetenser på högsta nivå. Vi är utvalda som ICI coaching institute i Sverige!
Det betyder att Orjala är den enda företaget i Sverige som kan erbjuda ICI certifieringsgrundande utbildningar som möter en av världens högsta standards inom coachande ledarskap. Det är vår mission och din garanti!
Orjala har även licens att genomföra certifieringsutbildningar i Extended DISC – ett av världens mest använda beteende- och kommunikationsverktyg.

Din tränare

Din huvudtränare är Patric Orjala, internationellt Certifierad ICI Master Tränare. Patric är en av Sveriges mest erfarna internationella coach- och ledartränare. Sedan 2002 har Patric utbildat och certifierat över 1 500 ledare och coacher i Sverige, Danmark, USA och Latin Amerika. Dessutom är Patric en mycket erfaren tränare i Extended DISC. Patrics främsta egenskaper är hans enorma nyfikenhet och fascination av att locka människor förbi mentala hinder för vad de idag tror är möjligt!

Orjala Leaderships kostnadsfria webbinarier är ett utmärkt sätt för dig träffa Patric Orjala. Orjala Leadership erbjuder varje fredag mellan kl 0815 – 0845 kostnadsfria webbinarium där vi utforskar de kompetenser som du blir tränad i när du deltar i den Internationella coachcertifieringen.  Mer information och anmälan här!

Kostnadsfritt webbinarium med Patric Orjala fredagar kl 0815 - 0845

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Våra utbildningar

Telefon

+46 709 - 360 086

Hitta hit

Besöksadress

Orjala
Cylindervägen 18, plan 8
131 52  Nacka Strand

Postadress

Orjala & Partners AB
Box 1113
131 26 Nacka Strand

l

Orjalas Nyhetsbrev

Följ Oss

Pin It on Pinterest

Share This