Den Internationella

 coachcertifieringen, 
ICI

The beauty of empowering others is that your own power is not diminished in the process.

Orjala coaching har sedan 2002 certifierat flera tusen ledare och coacher över hela världen enligt ici´s höga standards. 

Våra utbildningar är baserade på evidensbaserad teori och en gedigen praktiskt coacherfarenhet. Du garanteras professionella kompetenser till att agera coachande i alla sammanhang med såväl individer som team. 

kostnadsfritt webbinarium!

Ett utmärkt sätt för dig som är intresserad av den Internationella Coachcertifieringen att få träffa Patric Orjala, din blivande coach- och ledartränare. Orjala Leadership erbjuder varje fredag mellan kl 0815 – 0845 kostnadsfria webbinarium där vi utforskar de kompetenser som du blir tränad i när du deltar i den Internationella coachcertifieringen.  Mer information och anmälan här!

 

Nästa webbinarium, anmäl dig nu!

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Målbild!

Den Internationella coachcertifieringen är en av Sveriges mest utvecklande och utmanade coach-och ledarutbildningar med målsättningen att:
Att ge dig som deltagarna en djup praktisk kunskap och kompetens i att coacha dig själv och andra till att prestera och må bra samtidigt

 

Du vill!

Utveckla det meningsfulla ledarskapet och dina coaching kompetenser till en ny nivå.
Det meningsfulla ledarskapet handlar om att få dig själv, och andra, att prestera och må bra – samtidigt! En ekvation som många upplever allt svårare att få ihop. Den Internationella Coachcertifieringen kommer att göra just detta – att träna dig i kompetenser som utvecklar det meningsfulla ledarskapet till en helt ny nivå.

Du har !

En stark vilja och nyfikenhet för att utveckla dig själv och andra. Du har ett driv och en önskan om att utvecklas och att utmanas, att gå förbi dina mentala hinder för vad du idag tror är möjligt! Du arbetar idag, troligtvis, som ledare, coach, konsult, HR-chef eller HR-partner.

Du kommer att

Utvecklas såväl professionellt som personligt!
Detta är något av det mest utvecklande och utmanande som du och ditt företag kan investera i med fokus på det meningsfulla ledarskapet – att få dig själv och andra att prestera och må bra samtidigt!

”En fantastiskt utvecklande kurs, över mina högt ställda förväntningar. Nyttiga kunskaper och färdigheter både privat och professionellt!” Lars Lindgren, HR personalstrateg, Miljöförvaltningen, Stockholm Stad

Utvecklas och lära genom att göra!
Detta är ett mycket utvecklande träningsläger i coachkompetenser som ger effekt i vardagen redan efter första modulen. Du kommer gå förbi mentala hinder för vad du idag tror är möjligt!

”Spännande, svår, frustrerande, krävande och härlig!” Mathias Söderholm, operations manager, Habasit AB

Lära för livet!
Den Internationella Coachcertifieringen är ett träningsläger i det meningsfulla ledarskapet som innehåller alla moment för en inlärningsprocess som håller många år efter avslutad utbildning.

“Inte bara en utbildning utan något mycket mera. En resa som lärde mig mycket om mig själv som chef och ledare, hur jag vill vara och vad jag vill stå för. Coachutbildningen skapade för mig som chef en trygg plattform som vilar på värderingar och trovärdighet.” Pia Källqvist, VD Hencol AB

”Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you did not do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe habor. Catch the trade winds in your sails. Explore! Dream! Discover!”
Mark Twain

du lär

Vi tränar/utbildar dig i coachkompetenser som på djupet utvecklar det meningsfulla ledarskapet.

Huvudkompetenser som vi tränar dig i:

 • Tillit, att skapa en arena av tillit i samtalet som möjliggör än mer meningsfull utveckling.
 • Närvaro, att vara såväl fysiskt som mentalt helt närvarande i samtalet.
 • Tillstånd, ditt medvetna, och omedvetna, emotionella tillstånd smittar din omgivning.
 • Lyssnande, att lyssna in såväl verbal som icke verbal kommunikation.
 • Frågor, att ställa utforskande och lärande frågor (och lyssna på svaren, se punkten ovan 😉).

 

Du kommer lära dig att:

 • Skapa tydliga och meningsfulla målbilder.
 • Tydliggöra värderingar som ger riktlinjer i livet och motiverar att åstadkomma meningsfulla förändringar.
 • Skapa handlingsplaner som upplevs meningsfulla och motiverar.
 • Lyssna och ha närvaro på hög nivå.
 • Använda kraftfulla frågor som leder till löpande utveckling och lärande.
 • Ge – och få meningsfull feedback.
 • Ha ett tillstånd av medvetenhet, nyfikenhet och fokus.
 • Skapa tillitsfulla relationer – till dig själv och andra.

Den Internationella coachcertifieringen är något av det mest utvecklande och utmanade som du kommer att kunna investera i när det gäller din professionella och personliga utveckling.

En ledstjärna inom det meningsfulla ledarskapet och under den Internationella Coachcertifieringen är att i ord och handling ha fokus på – “The beauty of empowering others is that your own power is not diminished in the process.”

utbildningen

För att optimera inlärningen och din utveckling är den Internationella Coachcertifieringen, totalt 12 dagar och uppdelad på 6 moduler fördelat på ca 6 månader. Utbildningen genomförs face-to-face, digitalt eller som hybrid beroende på rådande omständigheter vid varje modul mellan kl 09.00 – 18.00 alla dagar. 

Den Internationella coachcertifieringen

Du får en internationell coachcertifiering på advanced level. Du lär dig att bemästra coachande kompetenser på en mycket hög nivå som du kan använda såväl professionellt som personligt. Du genomgår din egen personliga och professionella utvecklingsprocess med tillgång till flertalet effektiva coachverktyg och fördjupar dina kompetenser i att få dig själv och andra att prestera och må bra samtidigt.

Följande ingår i utbildningen:

 • 12 mycket utvecklande och utmanade utbildningsdagar, fördelat på 6 moduler à två dagar.
 • För- och eftermiddagsfika samt lunch.
 • Två externa Fokuspersoner, FP, att coacha mellan modulerna, totalt fem tillfällen per FP.
 • Fem individuella coachtillfällen med certifierad coach från Orjala.
 • Fem erfarenhetsmöten.
 • Två böcker.
 • Gediget utbildningsmaterial.
 • Alla moment för en internationell coachcertifiering på advanced level.

Förutsättning för anmälan:
Du är villig till förändring och utveckling.
En personlig intervju kommer att hållas med alla sökande för att säkerställa “rätt kurs för rätt person”.

  Kvalitets-
  säkring

  Vi är utvalda till ICI coaching Institute i Sverige. Det betyder att Orjala är det enda företaget i Sverige som kan erbjuda ICI certifieringsgrundande utbildningar som möter en av världens högsta standards inom coaching och ledarskap. Det är vår mission och din garanti!

  din tränare

  Patric OrjalaDin Coachtränare är Patric Orjala. Han är en Sveriges mest erfarna internationella coach- och ledartränare. Sedan 2002 har Patric utbildat och certifierat över 2 000 ledare och coacher i Sverige, Danmark, USA och Latinamerika.

  Patrics främsta egenskaper är hans enorma nyfikenhet och fascination av att locka människor förbi deras mentala hinder för vad de idag tror är möjligt!

  Utbildnings-
  tillfällen

  Här hittar du en lista på alla kommande utbildningstillfällen för den här utbildningen.
  För att läsa mer och för att anmäla, klicka på titeln eller plus-tecknet.
  maj
  19
  ons
  Pågående: Den internationella coachcertifieringen 2021-05-19
  maj 19 kl. 09:00 – dec 2 kl. 18:00
  Aktuella datum:
  Modul 1, den 19-20 maj
  Modul 2, den 16-17 juni
  Modul 3, den 25-26 augusti
  Modul 4, den 29-30 september
  Modul 5, den 27-28 oktober
  Modul 6, den 1-2 december
  Plats:
  Utbildningen genomförs face-to-face, digitalt eller som hybrid beroende på rådande omständigheter vid varje modul mellan kl 09.00 – 18.00 alla dagar. Med reservation för förändring.
  Om utbildningen:
  Läs allt om denna utbildning på sidan Den internationella Coachcertifieringen
  Investering:47 200 kronor ex moms per deltagare.
  Priset är “all inclusive” innehåller allt beskrivet på utbildningssidan (se länk ovan). Möjlighet till volympris finns vid anmälan av tre personer eller fler från samma företag. Kontakt oss i så fall för en offert.

  Anmälan:
  Klicka på “Läs mer” här under.

  OBSERVERA! Denna utbildning har nu startat och går inte längre att anmäla till.

   

  okt
  20
  ons
  Pågående: Den internationella coachcertifieringen 2021-10-20
  okt 20 2021 kl. 09:00 – mar 10 2022 kl. 18:00
  Aktuella datum:
  Modul 1, den 20 – 21 oktober
  Modul 2, den 17 – 18 november
  Modul 3, den 15 – 16 december 
  Modul 4, den 19 – 20 januari 2022
  Modul 5, den 9 – 10 februari
  Modul 6, den 9 – 10 mars
  Plats:
  Utbildningen genomförs face-to-face, digitalt eller som hybrid beroende på rådande omständigheter vid varje modul mellan kl 09.00 – 18.00 alla dagar. Med reservation för förändring.
  Om utbildningen:
  Läs allt om denna utbildning på sidan Den internationella Coachcertifieringen
  Investering:47 200 kronor ex moms per deltagare.
  Priset är “all inclusive” innehåller allt beskrivet på utbildningssidan (se länk ovan). Möjlighet till volympris finns vid anmälan av tre personer eller fler från samma företag. Kontakt oss i så fall för en offert.

  Anmälan:
  Klicka på “Läs mer” här under.

  OBSERVERA! Denna utbildning har nu startat och går inte längre att anmäla till.

   

  Ett mycket viktigt moment för att nå målsättningen med den Internationella Coachcertifieringen är “träning och åter träning i verklig miljö” och det är här som tiden mellan modulerna kommer in i bilden. Denna del är mycket viktig för din utveckling och ligger även som grund för din kommande internationella coachcertifiering.

  Du kommer att få “Fokuspersoner” – för dig okända personer, som du ska ha individuella coachtillfällen med under hela processen. Du kommer även ha erfarenhetsmöten med övriga kursdeltagare för att ytterligare stärka dina egna och andras lärdomar från “verkligheten”. Du har också individuella coachtillfällen med din egen coach från Orjala & partners.

  KOMMANDE Coachcertifiering börjar om:

  Dag(ar)

  :

  Timme(s)

  :

  Minut(er)

  :

  Andra(s)

  Följande ingår i den Internationella coachertifieringen:

  • 12 mycket utvecklande och utmanade utbildningsdagar.
  • 5 Individuella coachtillfällen med certifierad coach.
  • 3 coachprocesser med tilldelade ”externa Fokuspersoner”.
  • 5 gruppmöten mellan modulerna.
  • Gediget utbildningsmaterial och all kurslitteratur.
  • För- och eftermiddagsfika samt lunch ingår.
  • Samtliga kostnader och moment för att erhålla en Internationell coachcertifiering från ICI efter genomförd utbildning.

  För att säkerställa att utbildningen möter ICI´s höga certifieringskrav gäller följande:

  • Maximalt 12 deltagare per utbildning
  • Din coachtränare är mycket välutbildad och en av Sveriges mest erfarna coach- och ledaretränare
  • 96 timmar coachspecifik utbildning
  • Som deltagare genomför du minst 30 coachtimmar i rollen som coach under utbildningen
  • Löpande feedback från din coachtränare
  • Samtliga moment följer de etiska riktlinjer som flertalet av världens största coachorganisationer har satt upp som internationell standard.
  • Alla moment är på svenska
  • Den coach du erhåller mellan modulerna är en erfaren certifierad coach
  • “Träning ger färdighet” – du kommer att erhålla mycket av båda under denna utbildning!

  “Mod är inte att inte vara rädd. Mod är att vara rädd och göra det ändå.”
  Astrid Lindgren 

  Investering


  47 200 kronor
  per deltagare.

  I paketet ingår samtliga moment för fundamental och advanced level, se ovan.

  Samtliga priser är exklusive moms och per deltagare. Möjlighet till volympris finns vid anmälan av tre personer eller fler från samma företag. Kontakt oss i så fall för en offert.

  Så här säger våra kunder om denna utbildning

  Numera arbetar jag mer eller mindre med saker jag brinner för. Stämmer det jag ska göra inte överens med mina värderingar, så blir det ju sällan bra, varken för mig eller arbetsgivaren. Träffade för en tid sedan Patric Orjala och berättade just detta för honom och sa ”Detta är ditt fel” med ett leende.

  Jag certifierade mig som Internationell coach för många år sedan hos Patric. Det förändrade hela mitt liv till det bättre. På ALLA plan. Kanske borde du också ta denna resa med Patric Orjala?

  Dani Dawoodson, Senior Program manager på Täby kommun

  ”En fantastiskt utvecklande kurs, över mina högt ställda förväntningar. Nyttiga kunskaper och färdigheter både privat och professionellt!”
  Lars Lindgren, HR personalstrateg, Miljöförvaltningen, Stockholm Stad

  Lars Lindgren, HR personalstrateg, Miljöförvaltningen, Stockholm Stad

  "Inte bara en utbildning utan något mycket mera. En resa som lärde mig mycket om mig själv som chef och ledare, hur jag vill vara och vad jag vill stå för. Coachutbildningen skapade för mig som chef en trygg plattform som vilar på värderingar och trovärdighet. Idag känner jag ett lugn och en trygghet i mitt ledarskap vilket påverkar mina medarbetare i positiv riktning."

  Pia Källqvist, VD Hencol AB

  Roger Blomstrand

  "I min karriär som ledare under många år är utbildningen till certifierad coach den utbildning som jag värdesätter allra mest. Jag utvecklades inte bara som ledare utan även som människa. Nu ser jag fram emot nästa steg i min utveckling, den kommande team-coach utbildningen."

  Roger Blomstrand, Head of Retail Sales and Operations Maned, OK-Q8 AB

  ”Orjala erbjuder är en fantastisk möjlighet för oss på Futebol dá força att kunna erbjuda våra medarbetare att bli certifierade coacher. Jag har själv gått utbildningen, och det påverkade mig mycket. Det har varit avgörande för min personliga utveckling, och mitt ledarskap. Jag kan verkligen rekommendera den Internationella Certifieringen i coach- och ledarkompetenser för dig som på djupet vill förstå hur du kan leda människor och få dem att utvecklas - inklusive dig själv!”

  Cecilia Safaee, grundare av Futebol dá força http://www.futeboldaforca.com/

  Anders Blomstedt

  "Mina tankar om coachträningen: Kraftfull och mycket användbar: jag har fått verktyg, struktur och förhållningssätt för att få saker att hända i de team jag jobbar med. Det är ett utvecklande, intensivt och klart utmanande program med fokus på att göra, i verkliga situationer - träna på riktigt. Du blir redo att direkt börja använda det på ”hemmaplan”. Får inte glömma att det är galet roligt också, trots känslan av att ha passerat en köttkvarn efter varje modul är det svårt att inte se fram emot nästa."

  Anders Blomstedt Projektledare, Sales Operations PostNord Sverige AB

  Telefon

  +46 709 - 360 086

  Hitta hit

  Besöksadress

  Orjala
  Cylindervägen 18, plan 8
  131 52  Nacka Strand

  Postadress

  Orjala & Partners AB
  Box 1113
  131 26 Nacka Strand

  l

  Orjalas Nyhetsbrev

  Följ Oss

  Pin It on Pinterest

  Share This